Desbloqueja l’estrès amb l’Alegroteràpia

Desbloqueja l’estrès amb l’Alegroteràpia

21/10/2024 18:00 (hora local)
Spaces 22@. C/ Pallars 193
15,00€
somdones.cat
Apúntate aquí
Descripción de la actividad

Dia 21 d’octubre de 18-19h a Spaces 22@: C/ Pallars 193 de Barcelona

Descripció del Taller: Uneix-te a Alegroteràpia en aquest tastet exclusiu, dissenyat especialment per a dones empresàries i emprenedores que volen potenciar el seu benestar, reduir el seu estrès i augmentar la seva creativitat. A través de dinàmiques divertides, moviments amb música i tècniques de mindfulness, aprendràs a:

Reduir l’estrès: Tècniques efectives per gestionar la pressió diària i equilibrar la vida professional i personal.
Fomentar la creativitat: Descobreix com l’alegria i la diversió poden impulsar solucions innovadores en el teu negoci.
Millorar el clima Laboral: Estratègies per crear un ambient de treball positiu que atregui i retingui talent.
Desenvolupar soft skills: Enforteix habilitats com la resolució de conflictes i l’eficiència de manera natural i divertida.
Connectar i compartir: Interactua amb altres dones líders, compartint experiències i construint una xarxa de suport sòlida.
El nostre equip, format per Maria, experta en coaching de salut i mindfulness, i Santi, risoterapeuta i clown professional, et guiarà en un viatge cap a una major alegria i productivitat tant a la teva vida professional com personal. Des del 2021, hem ajudat nombroses organitzacions i particulars a reconnectar amb la seva alegria i alliberar l’estrès, i ara volem compartir amb tu les nostres eines perquè també puguis transformar el teu dia a dia.

No et perdis aquesta oportunitat única de créixer i somriure amb altres dones inspiradores! Inscriu-t’hi ara i descobreix el poder de l’alegria en el teu projecte.

4 visualizaciones

Únete a nuestra comunidad y mantente informada de nuestras novedades